02.06.2018

2018 Yılı Yaz Kur’an Kursları Seminerleri Başladı

25 Haziran 2018 tarihinde Yaz Kur'an Kurslarının başlayacak olması nedeniyle önce Kepez İlçe Müftülüğünde akabinde Konyaaltı İlçe Müftülünde görev yapan Kadrolu ve Fahri Kur’an Kursu Öğreticilerine İl Müftü Yardımcımız Mustafa AYDIN tarafından Yaz Kur'an Kursları eğitim semineri verildi.

Seminerlerde bir konuşma yapan il Müftü Yardımcımız Mustafa AYDIN, Konuşmasında; Vatandaşlarımız bizlere göz bebekleri olan yavrularını emanet etmektedirler. Bizler din görevlileri olarak bu çocuklarımıza yaz Kur’an kurslarımızda gerekli dini eğitimi vererek görevimizi layıkıyla yapmalıyız. Aksi takdirde bizlere emanet edilen bu yavrulara gerekli ilgiyi göstermez, görevimizi layıkıyla yapmazsak, cami sevgisi aşılayamazsak bu vebal bizlere yeter dedi.