25.05.2018

2018 Yılı Yaz Kur'an Kursu Öncesi İl Eğitim Komisyonu Toplantısı yapıldı

2018 Yılı Yaz Kur’an kurslarında eğitimin niteliğinin ve niceliğinin artırılması amacıyla 25.05.2018 Cuma günü İl Müftülüğü toplantı salonunda İl Müftümüz Osman ARTAN’ın başkanlığında toplantı yapıldı. Yapılan toplantıya İl Eğitim Komisyonu ve İl Eğitim Kurulu toplantısına Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kemal ÖNDER, İl Müftü Yardımcıları Mustafa AYDIN, Osman DEMİREL, Konyaaltı İlçe Müftüsü Ziya ERSİN, Muratpaşa İlçe Müftüsü Celil KARACA, Döşemealtı İlçe Müftüsü Kadir KOÇAK,  Aksu İlçe Müftüsü Celal CEYLAN, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet ÇATALBAŞ, Uzman Vaiz Dr. Saliha TÜRCAN, Vaiz Ahmet YÖNDEM,  Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ,  Şef Ahmet ÖZİLHAN, Murakıp Nurettin UĞURLU ve Uzman İmam Hatip Serkan KURAN, Kur'an Kursu Öğreticileri Meryem BERBEROĞLU, Rahime ÇELİK, Ayşegül ÖZTÜRK katıldı.