24.05.2018

Üniversite Öğrencilerine İftar

Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Öğrenci Yurdunda kalan Üniversite Öğrencilerine iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar programına İl Müftümüz Osman ARTAN, Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftülerinden Şaban İŞLEK, İl Müftü Yardımcılarımız Mustafa AYDIN, Mevlüt TOPÇU, Osman DEMİREL, Melek ALÇIN, Akdeniz Üniversitesi İlahiyat fakültesi Dekanı Ahmet ÖGKE, Emekli İl Müftüsü Mahmut YELESER, Türkiye Diyanet Vakfı Antalya Öğrenci Yurdu Müdürü Elif AKBIYIK VE Öğrenci yurdunda kalan öğrenciler katıldılar.

İftar programı sonrasında İl Müftümüz Osman ARTAN ve Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftülerinden Şaban İŞLEK öğrencilere hitaben konuşma yaptılar. Yapılan dua sonrasında program sona erdi.