23.05.2018

2018 YILI KUR’AN-I KERİM-İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI YAPILDI

2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Erkek Din Görevlileri Arası Kur’an-ı Kerimi Güzel Okuma İl Birinciliği Yarışması Manavgat İlçemizde gerçekleştirildi.

İl Müftümüz Osman ARTAN  başkanlığında ve İl Müftü Yardımcısı Mevlüt TOPÇU, Manavgat İlçe Müftüsü Mustafa ATİLLA, Alanya İlçe Müftüsü Mustafa TOPAL, Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Eğitim Görevlisi Adnan GEDİKOĞLU’nun üyeliklerinden oluşan  İl Seçici Kurul tarafından 28 Temmuzda Muğla’da yapılacak Bölge yarışmasında ilimizi temsil edecek görevlimiz belirlendi.

Manavgat Külliye Camiinde gerçekleşen yarışmada Kaş İlçesinden katılan Murat SARITAŞ birinci, Manavgat İlçesinden katılan Salih TAŞDEMİR ikinci, Kumluca İlçesinden katılan Fatih ATAY üçüncü oldu.

Yarışmada birinci gelen Murat SARITAŞ’a 28 Temmuzda Muğla’da yapılacak Bölge Birinciliği yarışmasında başarılar dileriz.