08.05.2018

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Hafızlık Yarışması Yapıldı

2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Erkek Din Görevlileri arsında Hafızlık Yarışması Yapıldı.

İl Müftümüz Osman ARTAN'ın  Başkanlığında, Korkuteli İlçe Müftüsü Selim YAZICI, Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Öğretmeni Yunus CAMADAN, İl Müftülüğü Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ ve Konyaaltı Kuba Cami Uzman İmam Hatibi Ramazan TIRAŞ'ın üyeliklerinden oluşan il seçici Kurul, 30 Haziranda Afyonkarahisarda yapılacak Bölge Yarışmasında  ilimizi temsil edecek görevlimizi belirledi.

Korkuteli İlçesi Çayırlı Camiinde yapılan yarışmaya Döşemealtı İlçesini temsilen Raşit CAN, Kepez İlçesini Temsilen Said DURSUNOĞLU Korkuteli İlçesini temsilen Samet TIRAŞ ve Muratpaşa İlçesini Temsilen Ümit BAYRAM  katıldılar.

Yarışmada Korkuteli İlçe Müftülüğü Personeli Samet TIRAŞ birinci olurken, Muratpaşa İlçe Müftülüğü personli Ümit BAYRAM ikinci, Kepez İlçe Müftülüğü Personeli Said DURSUNOĞLU Üçüncü oldu.

Samet TIRAŞ hocamıza Bölge Yarışmasında başarılar dileriz.