21.04.2018

İmam Hatip Lisesi Öğrencilerine Dini İstismar Eden Terör Örgütleri ile Mücadele Seminerleri Verdik

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini İstismar Eden Terör Örgütleri ile Mücadele Seminerleri kapsamında Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda öğrencilere yönelik Dini İstismar Eden Terör Örgütleri ile Mücadele Ve Toplumu Kur’an Ve Sünnete Dayalı Sahih Dinî Bilgi İle Aydınlatmak konulu seminer verildi.

Düzenlenen seminere Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü  Bünyamin ALBAYRAK, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanları İdris BOZKURT ve Murat KALIÇ, Antalya İl Müftümüz Osman ARTAN, Müftü Yardımcımız Osman DEMİREL, Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kemal ÖNDER, Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman MUSARRA, Öğretmen ve Öğrenciler katıldılar.

Program Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kemal ÖNDER’in okuduğu Kur’an-ı Kerim ile başladı. Okunan Kur’an-ı Kerimin akabinde kürsüye gelen Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman MUSARRA açılış konuşması yaparak programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Açılış konuşmasından sonra kürsüde yerlerini alan Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürü  Bünyamin ALBAYRAK, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanları İdris BOZKURT ve Murat KALIÇ öğretmen ve öğrencilere Dini İstismar Eden Terör Örgütleri ile Mücadele ve Toplumu Kur’an ve Sünnete Dayalı Sahih Dinî Bilgi İle Aydınlatmak konulu seminer verdiler.

Program sonunda Antalya Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman MUSARRA tarafından konuşmacılara günün anısına hediye takdim etti.