21.10.2019

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle ortaokul ve lise öğrencileri arasında yarışma yapıldı.

Hafta münasebetiyle ortaokullarda “Camiyle Büyüyen Çocuk” konulu şiir, liselerde ise “Cami ve Gönül Dünyamız” konulu kompozisyon yarışması yapıldı. Yarışmalarda şiir dalında Serik İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Ali Burak Bulut 1’inci, Kübra Kaçar 2’nci, Cumhuriyet Ortaokulu öğrencisi Ahmet Sarı 3’üncü oldu. Kompozisyon dalında ise Serik Atatürk Anadolu Lisesi öğrencilerinden Hümeysa Su  Kocabaş 1’inci, Emine Nur Gürbüz 2’nci oldu.

Yarışma münasebetiyle İlçe Vaizleri Mustafa Demir ve Murat Tok’un okullarda yaptığı Değerler Eğitimi seminerinden sonra öğrencilere para ödülleri takdim edildi ve program sonunda lise öğrencilerine Cami ve Hayat adlı kitap dağıtıldı.