16.08.2018

*** BELEK VE KADRİYE 4-6 YAŞ YAZ KUR’AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZE KARNELERİNİ DAĞITTIK ***

Belek ve Kadriye’deki 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızda kurs sonu karne dağıtım törenine katılan Müftümüz İbrahim KESER, yaptığı konuşmada 4-6 yaş çağındaki çocuklara Kur’an-ı Kerim, Dini Bilgiler ve Milli Değerlerimizi öğretmenin önemine değindi. Yedi  yaşlarına geldiklerinde bir yıl süreyle günde bir vakit namaz emrederek  yıl sonunda bir tören ve hediye, 8 yaşına girince günde iki vakit namaz emrederler  yıl sonunda tören ve hediye  9 yaşına girince günde 3 vakit namaz emrederek yıl sonunda tören ve hediye vermek kaydıyla 10 yaşına girince artık günde 5 vakit namaz kılmayı  emrettiğiniz zaman çocukların hiç sıkılmadan namazı kılacaklarına değindi. Velilere de çocuklarını kursa gönderdikleri için; hocalarını da çocuklara verdikleri emekten dolayı teşekkür ve takdirlerini iletti. Daha sonra öğrencilere karnelerini dağıtan Müftümüz minik öğrencilerimiz ile mezuniyet pastası kesti. Törene Kur’an Kursu öğreticileri Kübra ÇIKLA,  Azize BİLİR ve Tuba ŞEN, Belek ve Kadriye Camii görevlileri Süleyman Yıldırım Cafer ŞİRECİ, Muhammed Necati KABAN, İsmail KIRCI, Ramazan ÇAKMAK ile öğrenci velileri katıldı.

Törende ayrıca minik öğrencilerimiz kurs boyunca öğrendiklerinden bir pasaj sundular katılımcılara.