24.07.2018

** Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Kurbanını Vekalet Yoluyla Türkiye Diyanet Vakfına Bağışladı **

Serik Kaymakamımız Haluk ŞİMŞEK ile Beldiye Başkanımız Prof.Dr.Ramazan ÇALIK kurbanlarını İlçe Müftümüz İbrahim KESER aracılığıyla Türkiye Diyanet Vakfı'na bağışladı.
Müftümüz Türkiye Diyanet Vakfı’nın dünya genelinde yardıma muhtaç insanlara el uzatmak amacıyla “Kurbanını paylaş Kardeşinle Yakınlaş” kampanyasını ilçemizde Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın bağışladığı kurbanla başlattı.
Müftümüz, Kaymakamımıza ve Belediye başkanımıza ayrı ayrı ziyarette bulunarak Türkiye Diyanet Vakfı adına bağışları kabul etti. Diyanet Vakfının Kurban hizmetlerini anlattı. Bu yıl ki ilçemizdeki kurban bağışı sayısını geçen seneye oranla %100 artırmayı hedeflediklerini ve bu konuda tüm din görevlisi arkadaşlarımızla çok çalışacaklarını belirtti.
Müftümüze ziyaretleri esnasında Şube Müdürümüz ve Diyanet Vakfı Serik Şubesi Başkan Yardımcısı Mustafa GÜNER'de eşlik etti.