27.06.2018

*** YEDİ YILDIZLI YAZ KUR'AN KURSLARIMIZ AÇILDI ***

Açılış programı Yeşilbahçe Cami ve Kur'an Kursunda yapıldı. Açılışa Kaymakamımız Sayın Haluk ŞİMŞEK,  Müftümüz İbrahim KESER, İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram EKİZ, Gençlik Spor İlçe Müdürü Mevlüt ÖZEN, İlçe Nüfus Müdürü Hatice TÜMER, Halk Eğitim Müdürü İbrahim ŞANLI Serik Belediyesi Kültür  ve Sosyal İşler Müdürü Muzaffer YILMAZ, Serik Belediyesi Spor İşleri Müdürü Engin AK ve diğer protokol üyeleri ile  Müftülüğümüz Aile ve Dini Rehberlik Vaizi Fatma YILMAZ, Murakıp Ahmet YILMAZKURT, cami görevlilerimiz ve Kur'an kursu hocalarımız ve öğrenci velilerimiz katıldı.

Programın açılış konuşmasında Müftümüz İbrahim KESER, Yedi Yıldızlı Yaz Kur'an Kursları hakkında detaylı bilgi verdi. Diyanet İşleri Başkanlığı Yaz Kur'an Kursları Uygulama Esaslarından kısaca bahsetti. Sosyal ve Kültürel Etkinlikler ile  Yaz Spor Okulları hakkında bilgi verdikten sonra Serik Belediyesine, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

İlçe Kaymakamımız Sayın Haluk ŞİMŞEK, konuşmasında Camilerdeki Yaz Kur'an Kurslarında, çocuklarımızın milli ve manevi değerlere haiz olarak yetişmesinin önemine vurgu yaparak, programa katıldığı için mutlu olduğunu, emeği geçen başta İlçe Müftümüz İbrahim KESER olmak üzere Müftülük çalışanlarına teşekkür ve takdirlerini bildirdi.

Yapılan ikramla program sona erdi.