12.06.2018

CAMİ MAHALLELİ İFTAR BULUŞMALARI

Ramazan ayı boyunca personelimiz tarafından organize edilen Cami Mahalleli İftar buluşmalarında sona geldik.  Cami görevlilerimizin özverileriyle mahalleliyi Cami etrafında kurdukları iftar sofralarında buluşturdu.  Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, kısa konuşmalar ve dualarla başlayan iftar programı daha sonra yemeklerin yenmesi, çay eşliğinde Ramazan sohbetleri ve akabinde teravih namazlarıyla devam etti. İftar programlarına mahallede yaşayan yediden yetmişe her kardeşimizin katılması birlik ve beraberliğimiz adına sevindirici bir durumdu. İftar sofraları caminin Ve Ramazan’ın birleştirici bütünleştirici özelliğinin en güzel örneği idi. İftara katılanlar ise, böyle iftar sofralarının mahalleli arasında sevgi, kardeşlik, paylaşma, birlik ve beraberlik duygularını geliştirdiğini, insanların mutlu olduklarını dile getirdiler. Programlara zaman zaman Kaymakamımız Haluk Şimşek Belediye Başkanımız Prof. Dr. Ramazan Çalık, diğer protokol üyeleri, mahalle muhtarları dernek başkanları, Şube Müdürümüz Mustafa GÜNER, Murakıbımız Ahmet Yılmazkurt, Cami görevlilerimiz ve Kur’an Kursu öğreticilerimizde katıldılar.