03.04.2018

AVRUPA'DAN GELEN ÖĞRENCİLERDEN İLÇEMİZE ZİYARET

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın "Değerler Eğitimi Projesi" kapsamında Avrupa'da gelen 140 Öğrencimizi İlçemizde Misair ettik.

Avrupa'da yaşayan vatandaşlarımızın çocuklarından oluşan 140 gencimizle İlçemizde buluştuk. İlçemizdeki tarihi ve turistik yerleri gezi amacıyla gelen öğrencilerimiz tarihi Aspendos tiyatrosu, su kemerleri, su regulatörü, Belek turizm bölgesinden oluşan gezi programında İlçe Müftümüz İbrahim KESER öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerimizi Belkıs Köprüçay regulatörü ırmak kenarında ağırlayan Müftümüz öğrencilere sohbeti esnasında, İlçemiz ve Müftülük hizmetlerimiz hakkında bilgiler verdi. Değerler eğitiminin önemine vurguda bulundu. Daha sonra misafirlerimize ikramda bulunuldu. Programda öğrencilerimize Murakıbımız Ahmet YILMAZKURT, Sarıaabalı Kısık Camii İmam-hatibi Yaşar KARADAŞ, Küçükbelkıs Camii İmam-Hatibi Abdullah KANATSIZ, Belkıs Mahalle Dikili Camii  İmam-Hatibi Abdulmecit BAŞ, Belkıs Mahallesi Merkez Camii İmam-Hatibi Mehmet ÖZEN rehberlik etti.