20.01.2018

*** 4-6 YAŞ KUR'AN KURSLARIMIZDA KARNE HEYECANI ***

İlk dönemin sona ermesiyle 4-6 Yaş Kur'an Kurslarımızdaki öğrencilerimiz velilerindeki karne heyecanı ve mutluluğu görülmeye değerdi. Orta Mahalle Kur'an Kursu 4-6 Yaş Sınıfı öğrencileri için düzenlenen törene katılan Kaymakamımız Sayın Haluk ŞİMŞEK ve İlçe Müftümüz İbrahim KESER  öğrencilerimizi   velilerini ve hoca hanımlarına tebrik ve teşekkürlerini ilettiler.Yapılan kısa konuşmaların ardından karne başarı belgesi ve hediyelerin dağıtımına geçildi. Kaymakamımız ve Müftümüz  küçük yavrularımızın ve annelerinin heyecanla bekledikleri karnelerini başarı belgeleri ve hediyeleriyle birlikte verdiler. Daha sonra törende hazır bulunan Murakıbımız Ahmet YILMAZKURT, Dernek Başkanımız Hasan AKBULUT, Müftülük VHKİ Ülfet KARTAL ve Kurs Hoca hanımları Hülya BULUT ve Fatma AY'da karne  dağıtıma devam ettiler.Tören sonunda Velilerimiz Kaymakamımıza ve Müftümuze Kur'an Kursunda yapılan eğitim ve öğretimden, Hoca hanımların özverili çalışmalarından memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini mutluluklarını ifade ettiler.

Aynı şekilde  sayıları 13'e varan diğer  4-6 yaş Kur'an Kurslarımızdaki öğrencilerimize de karneleri, başarı belgeleri ve hediyeleri dağıtıldı.