19.01.2018

PERSONEL TOPLANTISINI BELEK BEACH PARKTA YAPTIK

Personelimizle hizmetlerimizi konuştuğumuz Diyanet İşleri Başkanlığımızdan gelen yazılı emir ve talimatları duyurduğumuz toplantımızı İlçe Müftümüz İbrahim KESER'in başkanlığında Belek Beach Park Salonunda gerçekleştirdik. Toplantımız Pınarcık Cami İ.H. Metin TAŞCIOĞLU okuduğu Kur'an Kerimle başladı. Akabinde Şube Müdürü Vekili Ahmet YILMAZKURT hocamızın Başkanlığımızdan ve İl Müftülüğümüzden gelen yazıları paylaşmasıyla ve yapılacak iş ve işlemleri söylemesiyle devam etti. Daha Sonra İlçe Müftümüz Serik'te ilçe Müftülüğü olarak kısa orta ve uzun vadedeki hizmetlerimizle, 2018 yılı eylem planı faaliyetlerimizle, Diyanet işleri Başkanımız Prof Dr. Ali ERBAŞ hocamızın önderliğinde Diyanet hizmetlerimizde  bizden beklenenler doğrultusunda yapılacak iş ve eylemler ile ilgili personeli yönlendirici moral ve motivasyonunu artırıcı, kurumsal aidiyet vurgusu yapan birleştirici bütünleştici, sevgi saygı temlelli, demokratik bir disiplin anlayışı ile görevimizi ifa edeceğimizi belirten bir konuşma yaptı.

Toplantıya İlçe Kaymakamımız Sayın Haluk ŞİMŞEK Bey'de katıldılar. Kaymakamımızda yaptığı konuşmada Müftülük personeliyle birlikte olmaktan mutlu olduğunu, Müftülüklerin ve din görevlilerinin toplumla heran iç içe olan kamu grevlileri olduğunu, her alanda  müslüman milletlerin daha çok çalışması gerektiğini tarihte bunun örneklerinin olduğunu, bu meyanda vatandaşlarımızı aydınlatma ve bilgilendirme noktasında din görevlilerine büyük görevler düştüğünü ifade etti.

Toplantın ikinci oturumunda ise K.K.Öğreticilerimizle  aynı minval ve Kur'an Kursu hizmetleri ağırlıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bütün bunların ardından personele ikram edilen öğle yemeği ile toplantı sona erdi.