14.01.2018

4-6 YAŞ KUR'AN KURSLARI AİLE ve GENÇLİK HİZMETLERİ DERNEĞİ KURULDU

İlçe Müftümüz İbrahim KESER'İN'in delaletiyle Murakıbımız Ahmet YILMAZKURT'un çalışmalarıyla Müftülüğümüz bünyesindeki 4-6 Yaş Kur'an Kurslarımız Aile ve Gençlik Hizmetlerini desteklemek amacıyla bir dernek kuruldu. Derneğimizin ismi ise Kuran Kursları Aile ve Gençlik Eğitim Derneği (KAGED) olarak belirlendi.
     Dernek Kurucuları Yeşilbahçe Camii İmam-Hatibi Hüseyin KARANFİL başkanlığında Uhut Camii İmam-Hatibi Ünal METİN, Sarıabalı Mahallesi Kısık Camii İmam-Hatibi Yaşar KARADAŞ, Belek Mahalle Camii İmam-Hatibi Süleyman YILDIRIM Şatırlı Mahallesi Uzunsakallar Camii İmam-Hatibi Selami YILMAZ, Orta Mahalle Kur'an Kursu Öğreticileri Hülya BULUT ve Fatma AY;  Dernek tüzük ve kuruluş müracaatını Müftümüzün makamında imzaladılar. Müftümüz Dernek kurulması noktasında çaba ve gayret gösteren başta Murakıbımız olmak üzere Kur'an Kursu Hoca hanımlarına Camii Görevlisi Hocalarımıza teşekkür ederek hayırlı olması temennisinde bulundu. Ayrıca Dernek faaliyetleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.