03.12.2017

MÜFTÜMÜZ ve ADRB GÖREVLİLERİNDEN HASTANE ZİYARETİ

Mevlid-i Nebî etkinlikleri çerçevesinde Serik Devlet Hastanesini ziyaret eden Müftümüz İbrahim KESER ve beraberinde bulunan Murakıp Ahmet YILMAZKURT ile ADRB Vaizesi Fatma YILMAZ ile K.Kursu Öğreticisi Hülya BULUT hastalarımızı ve refakatçilerini ziyaret ettiler. Ziyarette hastalarla sohbet eden Müftümüz ve beraberindekiler hastalarımıza moral vererek geçmiş olsun ve şifa dileklerinde bulundular. Ayrıca hasta yakınlarına "Hz.Muhammed in Hayatı" adlı kitabı hediye  ettiler.
Daha sonra Hastane Yöneticisi Uzman Dr. Yusuf KARA'yı da ziyaret eden Müftümüz bundan sonra da bu tür ziyaretlerin müftülügümüzce sıklıkla gerçekleştirileceğini vatandaşlarımızı hastalıklarında da yalnız bırakmayacaklarını ifade etti.