09.08.2017

KUPA SAHİBİNİ BULDU

01 Ağustos 2017 Salı günü başlayan Yaz Kur'an Kursları Futbol Turnuvası 07 Ağustos Pazartesi günü yapılan Final maçıyla sona erdi.

Kurs öğrencileri arasında tanışma ve dostluğa vesile olması, fizik yönünden de sağlıklı ve zinde olmalarını sağlamak amacıyla düzenlene turnuvaya 12 camiden takı katıldı. Yapılan eleme maçlarından sonra Belek Mahalle Camii ile Cumalı Mahalle Camii takımları finale kaldı.

07 Ağustos Pazartesi günü Ozan Halı Saha tesislerinde saat 18.00'de Belek Mahalle Camii ile Cumalı Mahalle Camii arasında yapılan Final maçını 8-0’lık bir skorla Belek Mahalle Camii takımı kazanarak şampiyon oldu. Turnuva sonunda Cumalı Mahalle Camii 2'inci ve Akçaalan Mahalle Camii de 3'üncü oldu. Maçtan sonra düzenlenen kupa töreninde Şampiyon olan takıma, madalya ve kupasını Müftü Vekili Mustafa Güner, 2'inci olan Cumalı Mahalle Camii’ne Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, 3'üncü olan Akçaalan Mahalle Camii’ne ise kupasını Müftülük Murakıbı Ahmet Yılmazkurt, Madalyalarını ise GHSİM antrenörü İsa seyyar ve Müftülük Gençlik Koordinatörü İsmail Eken birlikte verdiler.

Törenin sonunda yaptıkları konuşmalarda Müftü Vekili Güner ve GHSİ Müdürü Mevlüt Özen; kupa kazanan takımları tebrik edip, katılımcı takımlara, halı saha işletmecisine, hakemlere ve katılımcılara teşekkür ettiler ve birlikte hatıra fotoğrafı çekildiler.