14.06.2017

ÖZEL İYİLİK SOFRASI

İlçe Müftülüğünün bu haftaki iftar sofrasına Engelliler ve Gençler davetliydi.

13 Haziran Salı günü İlçe Müftülüğü bahçesinde gerçekleşen iftar sofrasına Müftü Vekili Mustafa Güner, Müftülük Engelliler Koordinatörü Mustafa Karataş, Gençlik Koordinatörü İsmail Eken, Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri yöneticileri, Din Görevlileri, engelli vatandaşlar ve gençler katıldı.

İlçe Müftülüğü Gençlik ve Engelli Koordinatörlüğüyle birlikte düzenlediği ve Manavgat ve Antalya’dan da engellilerin katıldığı program din görevlilerinin okuduğu kur’an-ı kerimle başladı ve ilahilerle devam etti. Mahalle din görevlileri ve kur’an kursu öğreticileri tarafından tespit edilen engelliler ve gençlerin katıldığı program öncesinde yaptığı konuşmasında Müftü Vekili Mustafa Güner şunları söyledi: “Bugün arşın gölgesinde gölgelenmesini ümit ettiğimiz gençlerle, özel insanımızı yani engelli kardeşlerimizi bir araya getirelim istedik. Gençler engelli kardeşlerimize bakarak sağlığının kıymetini bilsin ve şükretsin; engelliler de sabredip mükâfatına erişsin istedik. Aynı zamanda şiddetle ihtiyacımız olan birlik ve beraberlik ruhunu yaşatmak, her sınıf insanla bir ve beraber olmak istedik.”

Müftü Vekili Güner, katılımcılara iştiraklerinden dolayı teşekkür ettiği ve özellikle engellilerin katılımından dolayı çok duygulandığını ifade ettiği konuşmasının ardından bir de dua etti.

Engelliler ve Gençlerin aileleriyle birlikte davet edildiği ve yaklaşık 350 kişinin katıldığı program iftar yemeğiyle sona erdi.