10.06.2017

MAHALLELERDE İYİLİK SOFRALARI

Akçaalan, Kozağacı ve Aşağıoba Mahallerinde çeşitli tarihlerde iftar sofraları kuruldu.

03 Haziran Cumartesi günü Akçaalan Mahallesinde Akçaalan Camii önünde, 04 Haziran Pazar günü ise Kozağacı Mahallesinde ve Aşağıoba Mahallesi Deveciler mevkiinde kurulan İyilik Sofralarına Müftü Vekili Mustafa Güner, Müftülük Murakıbı Ahmet Yılmazkurt, çevre din görevlileri, muhtarlar ve mahalle halkı katıldı.

İftar saatinden önce başlayan programlarda din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim, Mevlid-i Şerif ve ilahiler okundu ve günün anlam ve önemine binaen konuşmalar yapıldı.

Oruçluya iftar ettirmenin sevabına ermek maksadıyla hayırsever vatandaşlar tarafından verilen iftar yemeğine vatandaşların yoğun ilgisi görüldü. Coşkulu katılım, muhtaç olduğumuz birlik ve beraberliğin önemini bir kez daha vurguluyordu.