06.09.2018

*** İlçemiz Merkez Camiinin Temeli Dualarla Atıldı ***

Uzun yıllardan beri yıkılması gündemde olan Merkez Camimiz nihayet Müftülüğümüz ve Belediye Başkanlığımızın işbirliği içindeki çalışmasıyla yıkılarak daha güzeli yapılmak üzere temeli atıldı. İnşaat bittiğinde yaklaşık 1500 kişinin aynı anda namaz kılacağı ilçemize yakışır bir mabed olacağını belirten Müftümüz İbrahim KESER'in yaptığı dua ile sade bir törenle temeli atıldı. Camimizin en kısa sürede tamamlamak için gerekli gayretlerin gösterileceği belirtilen temel atmada Camiyi yaptıracak olan İş adamı Adem KOZAN Şube Müdürümüz Mustafa GÜNER, Vaiz Osman DÜGER Murakıp Ahmet YILMAZKURT İnşaat müteahhidi Ahmet YAMAN ve vatandaşlar katıldı. Adem KOZAN'da böyle bir camii yapımı kendisine nasip olduğu için çok mutlu olduğunu ifade etti.