09.08.2018

ŞEHİTLER 4-6 YAŞ KUR'AN KURSU ÖĞRENCİLERİMİZİN KUR'AN-I KERİME GEÇME TÖRENİ

Şehitler 4-6 Yaş Yaz Kur’an Kursumuzda öğrencilerin Kur’an-ı Kerime geçme ve kurs sonu etkinliği düzenlendi.
Öğrencilerimizin okuduğu Kur’an-ı Kerimeler,  kısa süreler ve öğrendikleri dini bilgileri sergilemesinin ardından törene katılan Müftümüz İbrahim KESER yaptığı konuşmada öğrencileri ve velilerini tebrik etti. Gelecek eğitim öğretim yılında ilçemizde iki 4-6 yaş  Kur’an Kursunda tam gün eğitim öğretime geçileceğinin bilgisini paylaştı.  Ayrıca Küçük yaşta Kur’an-ı Kerim ve dini bilgilerin öğrenilmesisin gereğine değinen Müftümüz daha sonra öğrencilerimizle birlikte pasta kesti ve onlara taç taktı. Törene ADRB Vaizi Fatma YILMAZ,  Kur’an Kursu öğreticisi Süheyla KILINÇ,  Camii İmam Hatibi Ferhat ÖZ ve öğrenci velileri katıldı. Veliler kurstan ve yapılan etkinlikten memnuniyetlerini dile getirdiler.