07.08.2018

*** 7 YILDIZLI YAZ KUR’AN KURSLARI ÖĞRENCİLERİMİZ BELEK BEACH PARKTA ***

Müftülüğümüzce düzenlenen 7 Yıldızlı Yaz Kur’an Kurslarımızın sosyal ve kültürel etkinlikleri çerçevesinde Serik Belediyesi ile işbirliği yapılarak Belek Beach Parkta bir dizi programlar yapılıyor.

Belek Beach Parka, Hocaları ile birlikte gelen öğrencilerimiz yüzme, beach voleybolu, değerler eğitimi sunumu, namazı, diyanet kaynaklı çizgi filmi ve animasyon filmi izledikten sonra tekrar camilerine veya Kur’an Kurslarına geri dönüyorlar. Programda ayrıca Belediyemizce öğrencilerimize çeşitli hediyelerin yanında öğle yemeği ikramı yapılarak aynı zamanda servis imkanı sağlanıyor.

Etkinliklere katılan Müftümüz İbrahim KESER öğrencilerimize kısa bir konuşma yaptıktan sonra öğlen yemeğinde onlara eşlik etti.  Yemekte de masadaki öğrencilerle tek tek ilgilenen Müftümüz program sonunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programa İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mevlüt ÖZEN, Serik Belediyesi  Şube Müdürü Muzaffer YILMAZ, Kadın ve Aile Şube Müdürü Zülfiye BAŞ katıldılar.

Haftanın 4 günü yapılan programlarda ayrıca ADRB Vaizimiz Fatma YILMAZ ile Yıldırım Beyazıt Camii İmam-Hatibi İsmail EKEN öğrencilerimize değerler eğitimi de vermektedirler.