15.07.2018

** 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ **

15 Temmuz Akşam namazından önce Tuzcuoğlu Camimizde Şehitlerimizin ruhuna ithafen Mevlid-i Şerif ve Hatim Duası okundu. Namazın akabinde yapılan ikramın ardından Kaymakamımız Haluk ŞİMŞEK,Başsavcımız İsmet ÇINAR, Belediye Başkan Vekilimiz Yusuf KAYA, Müftümüz İbrahim KESER ve daire müdürleri ile personelimiz ve çok sayıda vatandaşımızın katılımıyla Gedik Kavşağından Çınarlatı Meydanına Mehter Takımı eşliğinde Milli Birlik Yürüyüşü yapıldı.

Çınaraltı Meydanında gerçekleştirilen Program saygı duruşu ve İstiklal Marşıyla başladı. Belediye Başkan Vekilimiz, Müftümüz ve Kaymakamımız tarafından günün anlam ve önemiyle ilgili konuşmalar yapıldı. Görevlilerimiz Kur’an-ı Kerim tilaveti, sala, ezan, ilahi ve kasideler okudular. İmam Hatip Lisesi öğrencileri şiirler okudu. Mehter Takımı gösterisi akabinde saat 00.13 de okunan salalardan sonra Müftümüz tarafından yapılan duayla program sona erdi.