09.07.2018

*** MÜFTÜMÜZ 107 YAŞINDAKİ AYŞE YILDIZ’I EVİNDE ZİYARET ETTİ ***

İlçemiz Sarıabalı Mahallesi Yemişlitahta mevkiinde yalnız başına ikamet eden 107 Yaşındaki Ayşe YILDIZ annemizi İçe Müftümüz İbrahim KESER, Murakıp Ahmet YILMAZKURT ve Diyanet Vakfı Serik Şubesi Mütevelli Heyet Üyesi Ülfet KARTAL ile birlikte ziyaret ettiler. Yaşlı annemizle bir süre sohbet eden Müftümüz daha sonra aynı yerdeki Camii ve yaz Kur’an Kursu öğrencileri ile bir araya geldi
Ziyaretten son derece mutlu ve memnun olan annemiz hayır dualarda bulundu. Önümüzdeki sene Müftümüzün umreye gönderme teklifinden ise son derece duygulandı ve sağlık yönünden gidemeyeceğini belirterek teşekkür etti. Sonra yine ziyaretine geleceğini ifade eden Müftümüz Camii görevlisi Ömer YİĞİT hocamıza önceden olduğu gibi bundan sonra da yakinen ilgilenmesi talimatı vererek Yemişlitahta Camiinden ayrıldı.