16.05.2018

4-6 YAŞ KUR'AN KURSLARIMIZDA KUR'AN-I KERİME GEÇİŞ HEYECANI YAŞANDI

İlçemizde faaliyet gösteren 4-6 Yaş grubu Kur'an Kurslarımızda öğrencilerimiz Kur'an-ı Kerim okumaya başladı. Kurslarımızda düzenlenen programlara katılan Müftümüz İbrahim KESER, öğrencilerimize taçlarını takarak, Kur'an-ı Kerimlerini ve hediyelerini verdi. Öğrenci velilerimizinde katıldığı programlarda 4-6 Yaş Kurslarımızda verilen eğitimin önemine, çocukların Allah'ın birer emaneti olduğuna onlara bırakılacak en iyi mirasın güzel ahlak olduğuna, Kur'an Kurslarımızda da bu anlamda değerler eğitiminin de verildiğine dikkat çekti. Yapılan konuşmaların ardından öğrencilerin dua okumaları, taçlarının takılması ve ikramla programlar son buldu.

Programlara 4-6 Yaş Kur'an Kursu Koordinatörü Kur'an Kursu Öğreticisi Hülya BULUT, ADRB Vaizi Fatma YILMAZ, Şb.Md. Mustafa GÜNER, Murakıp Ahmet YILMAZKURT ile Kur'an Kursu Öğreticileri ve Cami Göevlileri katıldı.