16.04.2018

Müftümüz "Gençlerle Oku-yorum " Projesi Kapsamında Gençlerle Bir araya Geldi.

Serik Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Serik Müftülüğü toplantı salonunda 16 Nisan 2018 Pazartesi günü "Gençlerle Oku-yorum " projesi kapsamında  Ali Fuat BAŞGİL'in "Gençlerle  Başbaşa" isimli kitabını okuyan Serik İmam Hatip Lisesinden 100 ögrenci ile bir buluşma düzenlendi.
      Program Müftümüz  İbrahim KESER'in  kitap okumanın önemi üzerine yaptığı bilgilendirici konuşması ile başladı. Daha sonra Aile ve Dini Rehberlik  Vaizemiz Fatma YILMAZ 'ın projelendirdiği "Gençlerle Okuyorum" projesinin gençlere sunumu yapıldı. Program, Vaiz Fatma YILMAZ'ın gençlerden; hayatlarının ileriki süreçlerinde de yeni kitaplar okuma ve yeniden kitap okuma buluşmalarına katılmalarının sözünün alınması ile son buldu.

Program  sonunda verilen ikramlar ile de İmam Hatip ögrencilerine veda edildi.