07.10.2017

KADINLAR CAMİDE BULUŞTU

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Kadınlar Tuzcuoğlu Camiinde bir araya geldiler.

05 Ekim Perşembe günü saat 10.00’da gerçekleşen buluşmaya Antalya Müftülüğü Uzman Vaizi Hatice Ögke, Serik Belediye Başkanının Eşi Hayrunnisa Çalık, Belediye Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Zülfiye Baş, Serik Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Fatma Yılmaz, Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle açılan programın açılış konuşmasını Müftülük Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Vaizi Fatma Yılmaz yaptı. Günün konuşmacısı Uzman Vaiz Hatice Ögke ise “Cami, Şehir ve Medeniyet” temalı konuşmasında İslam toplumu için camilerin, camilere cemaat olmanın ve bir kadın olarak cemaate katılmanın öneminden bahsetti. Ülke ve ümmet olarak bir ve beraber olmanın önemini vurguladı.

Kur’an Kursu öğreticilerimizin verdiği kur’an ziyafetiyle taçlanan programa bir de dua yapıldı. Programın anısına Müftü Vekili’nin eşi Semiha Güner konuşmacı Ögke’ye çiçek takdim etti.