18.08.2017

SERİK YİNE BİRİNCİ

Ezanı Güzel Okuma İl ve Bölge Birinciliğinden sonra şimdi de Dini Bilgiler Yarışmasında İl Birincisi Serik’ten çıktı.

07 Ağustos 2017 tarihinde yapılan Yaz Kur’an Kursları arası Dini Bilgiler Yarışmasında Süleymanağa Camiinden Mustafa Göker ve Akçaalan Kur’an Kursundan Büşra Aktaş birinciliği paylaşmışlardı. İlçe birincisi öğrenciler 15 Ağustos Salı günü Antalya Erdem Beyazıt Kültür merkezinde yapılan Dini Bilgiler Final Yarışmasına katıldılar.

Komisyon Başkanlığını İl Müftü Vekili Mevlüt Topçu’nun yaptığı ve 19 ilçeden 19 kız , 19 erkek yarışmacının katıldığı Final yarışmasının sonunda Erkek Öğrenciler arasında Serik ilçemizden katılan Mustafa Göker birinci, Muratpaşa ilçesinden katılan Muhammet Yavuzhan Sezer ikinci ve Aksu ilçesinden Ahmet Can KIYAK üçüncü oldu.

Kız öğrenciler dalında ilçemizden katılan Akçaalan Kur’an Kursu öğrencisi Büşra Aktaş dördüncü oldu.

Yarışmaya katılan öğrencilere protokol, komisyon ve ilçe müftülüğü tarafından çeşitli hediyeler verildi.