09.08.2017

VOLEYBOLDA DOSTLUK KAZANDI

İlçe Müftülüğü ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğiyle Yaz Kur’an Kursları Kız Öğrencileri arasında ilk defa tertip edilen Voleybol Turnuvası sona erdi.

02 Ağustos Çarşamba günü 100. Yıl Spor Salonunda başlayan ve ilçemizde ilk defa düzenlenen Voleybol turnuvasına Alaaddin, Üründü, Süleymanağa ve Küçük Belkıs Kur’an kursları katıldı. 4 Ağustos Cuma günü oynanan final maçından sonra Alaaddin Kız Kur’an Kursu 1’inci, Üründü Kız Kur’an Kursu 2’nci, Süleymanağa Kız Kur’an Kursu 3’üncü ve Küçük Belkıs Kız Kur’an Kursu 4’üncü oldu.

Maçların sonunda yapılan kupa töreninde 1.’inci olan Alaaddin Kız Kur’an Kursu’na kupasını Müftü Vekili Mustafa Güner verdi. 2’nci olan Üründü Kız Kur’an Kursu’nun kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, 3’üncü olan Süleymanağa Kız Kur’an Kursu’nun kupasını GHSİM antrenörü İsa Seyyar ve 4’üncü olan Küçük Belkıs Kız Kur’an Kursu’nun kupasını Müftülük Gençlik Koordinatörü İsmail Eken verdi.

Kupa töreninde konuşan Müftü Vekili Güner şunları söyledi: “Biz aynı zamanda cami ve kurslarda okuttuğumuz çocukların velisi sayılırız. Çocuklarımızın dini yönden eğitimi, zihni yönden eğitimine önem verdiğimiz kadar fiziken ve bedenen de eğitimli ve zinde olmalarını arzu ediyoruz. Enerjilerini boş işlerde değil meşru olan spor dallarında harcamalarını istiyoruz. Çünkü biz spor yapmayı tavsiye den bir peygamberin ümmetiyiz. Turnuvada bu salonu bize tahsis eden başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüze, antrenörümüze,  katılan takım hocalarına, öğrencilere ve destek veren velilere çok teşekkür ediyorum.”

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Özen de yaptığı konuşmada şunları söyledi: “İlçe müftülüğümüzle ilk defa düzenlediğimiz Voleybol turnuvasında dostluk kazandı. İnşaallah gelecek yıllarda daha çok spor dalında turnuvalar düzenleyeceğiz. Ben de tüm takımları tebrik ediyor, desteklerinden dolayı ilçe müftümüze, takım hocalarına ve oyunculara teşekkür ediyorum.”

Asıl ve yedek tüm oyunculara da madalya verilen Kupa töreninin sonunda tüm katrılımcı takımlarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.