22.04.2017

KUTLU DOĞUM HAFTASI “Hz.Peygamber ve Güven Toplumu” KONULU KONFERANS

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Serik İlçe Müftülüğünün düzenlediği “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” temalı konferans 20 Nisan Perşembe günü saat 20.00’de Serik Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Konferans salonunda coşkulu bir kalabalığın katılımıyla yapıldı.

Programa; Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN, Serik İlçe Kaymakamı Haluk ŞİMŞEK, Daire amirleri, Din görevlileri ve vatandaşlar katıldı.

Sunuculuğunu Halil Kuş Camii İmam-Hatibi Bekir Said KUZEY’in yaptığı program, Kır Camii İmam Hatibi Bülent ŞEN’in  Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Ardından, Diyanet İşleri Başkanlığımızın hazırladığı “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu”adlı sinevizyon izletildi. İlçe Müftü Vekili Ahmet YILMAZKURT açılış konuşmasını yaptılar.

Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN hocamız “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” konulu konferansı sundular. Konferansın ardından Tuzcuoğlu Camii İmam-Hatibi Mehmet ALTINAY Kaside ve İlahiler dinletisi sundu ayrıca Orta Mahalle 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Öğreticisi Hülya BULUT ve Akkuyu 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu Öğreticisi Dilek BOZKIR’ın koordinesinde Orta Mahalle 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencileri İlahiler eşliğinde Semazen gösterisi sundular. Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN’a günün anısına, Serik Kaymakamı Haluk ŞİMŞEK çiçek ve kitap hediye etti. İl  Müftümüzün protokole katılanlara gül takdim etmesi ile program sona erdi. Programın ardından Konferansa katılan misafirlere günün anısına kitap ve çiçek takdim edildi.

*** Davetimize icabet edip katılan Misafirlerimize ve Programın her aşamasında emeği geçen tüm Din Gönüllüsü hocalarımıza ayrıca teşekkürlerimizi sunarız.

Serik İlçe Müftülüğü