02.10.2018

***CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI BAŞLADI***

Haftamız Kaymakamımız Sayın Haluk ŞİMŞEK’i ziyaretle başladı. Müftümüz İbrahim KESER, Müftülüğümüzün Camiler ve din görevlileri haftası etkinlikleri hakkında bilgi verdi. Bu yılki temamızın “Din Hizmetine Adanmış Ömürler” olarak belirlendiğini bu meyanda ilçemizde de eski Diyanet İşleri Başkanlarından Hasan Hüsnü Erdem ile ilgili konferans verileceğini belirtti. Ayrıca Kuran Ziyafeti, Sabah namazı buluşmaları, emekli din görevlisi ziyaretleri, personele moral ve motivasyon programları düzenleneceğini, camilerimizin temizlik bakım onarım çalışmalarının yapılacağını anlattı. Hafta içerisinde yeni eğitim öğretime açılan 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımızın açılışının gerçekleştirileceğini belirtti.

Daha sonra Müftümüz ve beraberindekiler aynı çerçevede Belediye Başkanı Prof Dr. Ramazan ÇALIK’ı ziyaret etti. Ziyaretlerde Müftümüz, Kaymakamımız ve Belediye başkanımıza Kitap hediye etti. Ziyarette Müftümüze, Müftülük Şube Müdürü Mustafa GÜNER, Aile ve Dini Rehberlik Vaizi Fatma YILMAZ, Sendika Temsilcileri, Bekir AY, Mustafa KARATAŞ ve Yaşar KARADAŞ hocalarımız eşlik ettiler.