13.02.2020

TDV Kültür Merkezinde “Huzur Dersleri”

Antalya Valisi Münir Karaloğlu'nun eşi Sevim Karaloğlu'nun himayelerinde İl Müftümüz Osman Artan'ın eşi Hikmet Artan'ın ev sahipliğinde ve İl Müftü Yardımcımız Melek Alçın'ın koordinesinde yapılan “Huzur Dersleri” programı Türkiye Diyanet Vakfı Kültür Merkezinde düzenlendi.

Düzenlenen programa Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut, İl Müftümüz Osman Artanın eşi Hikmet Artan, İl Müftü Yardımcımız Melek Alçın, İlimizde görev yapan bayan kurum amirleri ve erkek kurum amirlerinin eşleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Kadın Kolları Başkanları,  İlimizde görev yapan bayan vaizler, şehit ve gazi yakınları ile TDV Yüksek Öğretim Yurdu Yönetici ve öğrencileri katıldı.

Program İl Müftü Yardımcımız Melek Alçın’ın selamlama konuşması ile başladı.

Ardından  Diyanet İşleri Başkanlığı Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut “Ailede Mahremiyet Eğitimi” konulu sunumunu yaptı.

Program İl Müftümüz Osman Artan’ın eşi Hikmet Artan’ın Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Akbulut’a plaket takdimi ile sona erdi.