13.02.2020

İl Müftümüz Öğrenci Buluşması Programına Katıldı

Kepez İlçe Müftülüğüne  bağlı Mustafa Koç Camiinde Cami-Okul Elele Projesi kapsamında kardeşlik ve kaynaşma temalı buluşma programı düzenlendi.

Öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen programa Vali Münir Karaloğlu, İl Müftümüz Osman Artan, Kepez İlçe Kaymakamı Hamdullah Özgödek Kepez İlçe Müftüsü Metin Arcaklıoğlu, Okul Müdürleri, Din görevlileri ve Kepez İlçesinde farklı okullarda eğitim gören yaklaşık 600 öğrenci. katıldı.

Programda konuşma yapan İl Müftümüz Artan, programı tertip eden Mustafa Koç Cami İmam Hatibi Mehmet Erdem’e ve programa destek veren okul müdürlerimize ve kamu kurumlarına teşekkür ederim” dedi.

Programda geçtiğimiz günlerde ülkemizde meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız ve İdlib’de şehit düşen şehitlerimiz için dua edildi.

Program cami çıkışı öğrencilere yapılan çeşitli ikramlardan sonra sona erdi.