05.12.2019

İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörüne “Yılın Aktif Vatandaşı” Ödülü

Antalya Sivil Platformu tarafından #SİvilAnT Projesi kapsamında düzenlenen ve bağımsız bir jüri tarafından değerlendirilerek belirlenen “Yılın Genç Gönüllüsü” , “Yılın Aktif Vatandaşı” ve “Yılın Bağışçısı” ödül ve beratları takdim edildi.
Ödül taktim programına İl Müftümüz Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcılarımız Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri ve davetliler katıldılar.
Programda Yılın Aktif Vatandaşı; kategorisinde görev yaptığı bölgedeki sorunları tespit edip, görev tanımıyla sınırlı kalmaksızın inisiyatif alarak sorunların her birine çözüm üretme noktasında aktif çalışmalar yürüten, Antalya Müftülüğü Engelliler Koordinatörü ve İsmet Yüce Camii İmam Hatibi Hasan KOÇ seçildi.