14.11.2019

Mevlana Kur’an Kursunda Mevlid-i Nebi Haftası Programı Düzenlendi

Mevlana Kur’an Kursunda  Mevlid-i Nebi Haftası Programı düzenlendi.Düzenlenen programa Diyanet İşleri Başkanlığı Yurtdışı Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Sema YİĞİT, İl Müftümüz Osman ARTAN’ın  eşi Hikmet ARTAN'ın, İl Müftü Yardımcımız Melek ALÇIN Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddusi UYSAL, kurs öğreticileri ve öğrenciler katıldılar.

İlçe Müftüsü UYSAL’ın selamlama konuşması yaptığı programda Mevlid-i Nebi Haftası Programları için ilimizde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı Yurtdışı Sosyal ve Kültürel İçerikli Din Hizmetleri Daire Başkanı Sema YİĞİT “Hz Peygamber Örnekliğinde Aile” konulu konferansını sundu.

Program İl Müftü Yardımcımız Melek ALÇIN’ın yapmış olduğu teşekkür konuşmasının akabinde sona erdi.