14.11.2019

İl Müftümüz Osman ARTAN Mevlid-İ Nebi Haftası Dolayısıyla Kaş İlçesinde Düzenlenen “Peygamberimiz Ve Aile” Konulu Konferansa Katıldı

Kaş ilçe Müftülüğü tarafından 2019 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Kaş Fevzi Gürsoy Konferans Salonunda “Peygamberimiz ve Aile” konulu konferans düzenlendi.

Düzenlenen programa İl Müftümüz Osman ARTAN, Belediye Başkanı Mutlu ULUTAŞ, İlçe Müftüsü Ahmet BAYER, Bursa İl Müftü Yardımcısı Durmuş AYVAZ, Kocaeli İl Müftü Yardımcısı İhsan YEĞEN,Kumluca İlçe Müftüsü Hacı KAHRAMAN,Finike İlçe Müftüsü Abdurrahim DURMUŞ, Demre Müftüsü Kemal AKPINAR, Kütahya Merkez Camii İmam Hatibi Mehmet Ali SARI, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile Din Görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldılar. Program Kuran-ı Kerim tilaveti ve Sala ile başladı. Açılış Konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Ahmet BAYER davetlilere " Hoş geldiniz" dedi.

Açılış Konuşmasından sonra kürsüye gelen İl Müftümüz ARTAN yaptığı konuşmada, "Ailede sağlam bir sevgi yaşan çocuk, sonraki hayatında daha karakterli, imanlı ve kişilikli bir birey olacaktır. Bu milletin varlık sebebi olan, bizi biz yapan, bizi kıymetli yapan müessese ana ocağı, baba ocağıdır. Bir millet bu ocaktan mayalanıyor, yoğruluyor, kıvam alıyor. ". dedi.

Program İl Müftümüz ARTAN'a verilen plaket ve çiçek takdimi ile sona erdi.