16.10.2019

İl Müftümüz Merhum Süleyman ÖZDEMİR’in Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

İl Müftümüz Osman ARTAN geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayatını kaybeden Demre İlçesi Alakent Mahallesi Kaparlar Camii İmam-Hatibi Merhum Süleyman ÖZDEMİR’in ailesine taziye ziyaretinde bulunarak baş sağlığı dileklerini iletti.

Yapılan ziyarette İl Müftümüz ARTAN’a  İl Müftü Yardımcılarımız Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK ve İlçe Müftüleri eşlik ettiler.

İl Müftümüz ziyarette; “Çalışma arkadaşımızın vefatı hepimizi derinden üzdü. Ölüm Rabbimizin takdiridir, Bize sabretmek düşer. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine ve Diyanet Camiamıza başsağlığı diliyorum. Merhum hocamıza Rabbim rahmetiyle muamele etsin, Mekânı Cennet olsun.” dedi.

Ziyaret İl Müftümüz Osman ARTAN’nın Merhum Süleyman ÖZDEMİR hocamız için yaptığı dua ile sona erdi.