10.10.2019

Ekim Ayının Huzur Dersleri Diyanet Kültür Merkezinde Gerçekleştirildi

Antalya İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Büromuz tarafından Antalya Valisi Sayın Münir KARALOĞLU’nun kıymetli eşi Sevim KARALOĞLU hanımefendinin himayelerinde düzenlenen  Ekim ayı Huzur Dersleri Diyanet  Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Düzenlenen Huzur Derslerine Sayın Valimizin eşi Sevim KARALOĞLU Hanımefendi, İl Müftümüz Osman Artanın eşi Hikmet ARTAN, Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr.Sema ERYÜCEL , İl Müftü Yardımcımız Melek ALÇIN, kurum amirlerinin eşleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Kadın Kolları Başkanları, İl Müftülüğünün Bayan Vaizleri ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldılar.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda İl Müftü Yardımcımız Melek ALÇIN, açılış ve selamlama konuşmasını yaparak, Kahraman Ordumuzun Barış Pınarı Harekatı'ndan zaferle dönmesi için tilavet olunan Fetih Suresinin duasını etti.

Programa konuşmacı olarak katılan Akdeniz Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç.Dr.Sema ERYÜCEL Hanımefendi katılımcılara “Yaşam Olayları ve Dini Başa Çıkma” konulu sunumlarını gerçekleştirdi.

Program Sevim KARALOĞLU hanımefendinin Doç.Dr.Sema ERYÜCEL Hanımefendiye hediye taktimi ile sona erdi.