Antalya Müftülüğü

09.10.2019

İl Müftümüzden Burdur ve Isparta İl Müftülüklerine Ziyaret

İl Müftümüz Osman ARTAN komşu illerimiz  Burdur ve Isparta’nın İl Müftülükleri ile  Burdur İlinin Çeltikçi İlçe Müftülüğüne ziyaret gerçekleştirdi.

Yapılan ziyarete İl Müftümüz Osman ARTAN’a İl Müftü Yardımcımız Osman DEMİREL ve Kepez İlçe Müftüsü Metin ARCAKLIOĞLU eşlik ettiler.

Ziyaretler kapsamında Burdur İl Müftülüğünde naklen tayin olan Burdur İl Müftüsü Enver TÜRKMEN’i ziyaret eden  İl Müftümüz ARTAN, yeni görevlerinin hayırlı hizmetlere vesile olması dileklerini ileterek, kendisine, ailesine ve Burdur'a güzellikler katması temennisinde bulundu.

Akabinde Burdur İlinin şirin ilçesi Çeltikçi İlçe Müftüsü Bahattin ATAKLI’yı makamında ziyaret etti.

Burdur ziyaretinden sonra Isparta İline geçen İl Müftümüz, yeni müftülük  hizmet binasına taşınan Isparta İl müftülüğünü ziyaret ederek İl Müftüsü Bayram ŞAHİN, İl  Müftü Yardımcısı Halil TAŞ ve müftülük personellerine  hayırlı olsun dileklerini iletti.