17.09.2019

Turgut Reis 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu’nda Açılış Programı Düzenlendi

Kur’an kurslarında 2019-2020 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle Kepez İlçesi Turgut Reis 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu’nda açılış programı düzenlendi.

Düzenlenen programa İl Müftümüz Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcımız Melek ALÇIN, Kepez İlçe Müftü Vekili Mücahit DEMİREL Kepez İlçe Müftülüğü Şube Müdürü İlyas AKBABA, Murakıplar Nureddin UĞURLU, Alaaddin KEMERDEN, Din Görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Açılış programında konuşma yapan İl Müftümüz Osman ARTAN, şunları dile getirdi. “Allah’ın biz insanlara verdiği en güzel nimet çocuklarımızdır. Bu nimeti güzel eğiterek ömür boyu bitmez tükenmez bir servete dönüştürmemizin elimizde olduğunu, bunun da eğitimle elde edilebileceğini unutmayınız.” dedi.

Program, 4-6 Yaş Grubu öğrencilerinin çeşitli gösterileri ve okunan ilahilerle sona erdi.