13.09.2019

Hafızlık Yarışması Bölge Finali Hacı Ali Uyaroğlu Kur’an Kursunda Yapıldı

Diyanet İşleri Başkanlığımızca, Kur’an kurslarımıza katılımı arttırmak, hafızlık eğitimini teşvik etmek ve hafızlık yapan öğrencilerimizi motive etmek amacıyla Başkanlığımıza bağlı Hafızlık Kur’an kurslarında okuyan Erkek ve Bayan öğrencilerden Burdur ve Isparta illerinin birincileri arasında gerçekleşen Hafızlık Yarışması Bölge Finali 13 Eylül 2019 Cuma günü Hacı Ali Uyaroğlu Kur’an Kursunda yapıldı.

Komisyon da Antalya Hacı Mehmet Gebizli Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Kemal ÖNDER, Kepez  İlçe Müftüsü Metin ARCAKLIOĞLU ve İl Müftülüğü Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ yeraldığı, yarışma sonucunda Erkekler Kategorisinde Eyüphan ALTINTAŞ, Bayanlar kategorisinde ise Fatıma Zehra ŞAHİNER bölge birincisi oldu.

Programa katılan İl Müftü  Yardımcımız Melek ALÇIN, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek 1- 2 Ekim’de Başkanlığımızda yapılacak olan Türkiye finali ön elemesi yarışmasında başarılar diledi.

Yarışma sonunda dereceye giren ve yarışmaya katılan tüm öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.