05.08.2019

Yaz Kur’an Kurslarında “Mahremiyet Bilinci, Çevre Ahlakı ve Bağımlılıkla Mücadele” Seminerleri Düzenlendi

Yaz Kuran Kurslarımızda  “Mahremiyet Bilinci, Çevre Ahlakı ve Bağımlılıkla Mücadele”  konularında seminer düzenlendi.

Düzenlenen seminerlere İl Müftü Yardımcımız Melek ALÇIN, İl Müftülüğü Uzman Vaizleri Şerife Gönül BİLGİ,  Dr. Saliha TÜRCAN, Hatice ÖGKE, İl Müftülüğü Vaizleri Melek ERDEM, Yasemin Saygı ERKİT,Ahmet Yöntem, ADRB Vaizi Ayşegül İYİYOLBULAN, Din Hizmetleri Uzmanı Havva Kaya SÖNMEZ , Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ konuşmacı olarak katıldılarak, “Mahremiyet Bilinci, Çevre Ahlakı” sunumlarını İl Müftü Yardımcımız Melek ALÇIN, Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Koordinatörleri ve üyeleri , “Bağımlılıkla Mücadele” sunumlarını ise İl Müftülüğü Vaizi Ahmet Yöntem ve Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ yaptı.