18.11.2018

Peygamber Aşığı Gençler Tarihi Yivli Minare Camiine Akın Ettiler

Antalya İl Müftülüğü “Sabah Namazı Buluşmaları” kapsamında Haydi Gençler Namaza sloganıyla her pazar sabah namazında Yivli Minare Camisinde buluşan gençlerimiz 18.11.2018 Pazar günü Mevlid-i Nebi haftası dolayısıyla düzenlenen program neticesinde Tarihi Yivli Minare Camiinde davete tekrar icabet ettiler. Tarihi Yivli Minare Camiinin bu haftaki okuyucusu (karisi) Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camii  Baş İmam Hatibi Ahmet KARALI oldu. Düzenlenen sabah namazı buluşmasında Hacı Bayram-ı Veli Camii Baş İmam Hatibi Ahmet KARALI tarafından sabah namazının eda edilmesinin akabinde yapılan tesbihat ve okunan Kur'an Kerim gönülleri mest eyledi. KARALI; sabahın en bereketli zaman diliminde, camimizi dolduran gençleri, eşsiz sesi ve kıraatı ile kendisine hayran bıraktı.

Programda Antalya İl Müftümüz Osman ARTAN yaptığı kısa sohbette; 'Yivli Minare camiinin böylesine dolu dolu olduğunu görmek hele de gençlerimizle beraber olmak çok güzel. Sabah namazı buluşmalarımız yıllardır devam ediyor.  Her programa farklı bir konuk davet ediyoruz. Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla düzenlediğimiz bu haftaki programa Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camii  Baş İmam Hatibi Ahmet KARALI hocayı davet ettik bizleri kırmadı kendisine teşekkür ederim. Bundan sonrada her hafta gençlerle buluşmalarımız devam edecektir.” dedi.

Düzenlenen programa Antalya İl Müftümüz Osman ARTAN, Müftü Yardımcılarımız Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, Muratpaşa İlçe Müftüsü Kuddusi UYSAL, Aksu İlçe Müftüsü Mehmet CEYLAN, Merkez ve İlçe Müftülüklerimizin çalışanları, gençler ile cami cemaati katıldılar. Kur'an ziyafeti programı, Karatay Medresesinde yapılan çorba ikramı ile son buldu.