16.11.2018

Antalya Platformu Üyelerinden Diyanete Destek Ziyareti

Antalya'daki 30 sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu Antalya Platformu üyeleri, 16.11.2018 tarihinde İl Müftümüz Osman ARTAN’ı makamında ziyaret ettiler.

Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Başkanımıza karşı yürütülen karalama kampanyalarına karşı Diyanet İşleri Başkanlığı ve Başkanımıza destek olmak amacıyla Antalya'daki 30 sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu Antalya Platformu üyeleri Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN’a destek ziyaretinde bulundular. Antalya Platformu Dönem Başkanı Metin Doğan ve Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanlarının katıldığı ziyarette Platform üyeleri son günlerde Diyanet İşleri Başkanlığı ve Başkanı Prof. Dr. Ali ERBAŞ’a yapılan saldırıları şiddetle kınadıklarını Diyanet İşleri Başkanlığına ve onun başkanına karşı saldırı dilini kullananların, iyi niyetten yoksun, ön yargılı insanlar olarak nitelediklerini belirttiler.

Diyanet İşleri Başkanının geçmiş olsun ziyaretini tamamen insani bir ziyaret olarak algılamalı,  bu ziyaret üzerinden bu güzide kurumumuz ve başkanımızı  yıpratmaya kalkanlara asla fırsat vermeyeceklerini söylediler.

İl Müftüsü Osman ARTAN’da ziyaret ve desteklerinden dolayı Antalya Platformu üyelerine teşekkür etti.