14.11.2018

Cami Gönüllüsü Kadınlar Koordinatörleri Toplantısı Yapıldı

Antalya İl Müftülüğü Cami Gönüllüsü Kadınlar Koordinatörleri ile 13.11.2018 tarihinde İl Müftülüğünde toplantı yapıldı. Toplantıya İl Müftümüz Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcımız Melek Alçın, Uzman Vaiz Hatice ÖGKE, Şube Müdürü Mehmet ÇATALBAŞ, Din Hizmetleri Uzmanı Havva KAYA SÖNMEZ, Memur Hasan TUĞ ve 19 ilçe Cami Gönüllüsü Kadınlar Koordinatörleri katıldılar.

İl Müftüsmüz Osman ARTAN toplantıda 2018 yılı Mevlid-i Nebi haftasının önemine işaret ederek Hz. Peygamber'in toplumumuza ve özellikle de kadınlarımıza anlatılması gerektiği hususlarına dikkat çekti. Toplantıda İl Müftü Yardımcımız Melek ALÇIN başkanlığında ilçelerde yapılan faaliyetler değerlendirildi. 2018 yılı Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında Cami Gönüllüsü Kadınlar Koordinatörü olarak müftülüklerce yapılacak faaliyetler ele alındı.