13.11.2018

Biz Bunu Hep Yapıyoruz

Antalya il Müftülüğü bünyesinde 2014 yılından bu yana her yıl devam ettirilen Ezanı Güzel Okuma Hizmetiçi Eğitim kursları 2018 yılında da devam ediyor. 2018 yılı başında yapılan seçmelerde başarılı olan Merkez ve İlçe Müftülüklerimizde görev yapan İmam Hatip ve  Müezzin Kayyımların katıldığı Ezanı Güzel Okuma Kursunun 16. Dönemi 12.11.2018 tarihinde yapılan sınavla sona erdi. İl Müftümüz Osman ARTAN’ın başkanlığında, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet ÇATALBAŞ, Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ ve  Ezanı Güzel Okuma Hizmetiçi Eğitim Kursu Öğreticisi Tahir ÇETİN hocadan oluşan sınav komisyonunun elemelerinden başarıyla geçen kursiyerler belgelerini düzenlenen programla İl Müftümüz Osman ARTAN, Müftü Yardımcımız, Mustafa ŞİMŞEK, Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü Mehmet ÇATALBAŞ ve Eğitim Uzmanı Orhan AKKOÇ’tan aldılar.

Antalya İl Müftüsü Osman ARTAN yaptığı açıklamada bu kurslar görevlilerimiz tarafından büyük ilgi görmektedir. 1 er ay halinde düzenlenen kurslarımızın görevlilerimiz tarafından süresinin uzatılması  talebi bizlere yoğun şekilde gelmektedir. İnşallah bütün görevlilerimizi bu ve benzeri kurslara almaya İl Müftülüğü olarak gayret etmekteyiz dedi.