Antalya Müftülüğü

24.10.2018

Çocukla Çocuk Olduk

Kepez İlçe Müftülüğü bünyesinde eğitim öğretim faaliyetine devam eden Babayusuf 4-6 yaş Kur’an Kursunun özel misafirleri vardı. İl Müftümüz Osman ARTAN beraberinde Müftü Yardımcılarımız Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK Kepez Müftülüğü Babayusuf 4-6 yaş Kur’an Kursunda okuyan minikleri ziyaret ettiler. İl Müftümüz ve Müftü Yardımcılarımız 4-6 yaş minik öğrencilerle birlikte derslere katılıp oyunlar oynadılar. Öğrenci ve öğreticilerin istek ve sorunlarını dinlediler.

İl Müftümüz Osman ARTAN yaptığı açıklamada çocuklarımıza yapılan yatırımın geleceğimize yapılan yatırım olarak görüyoruz. Bizler açmış olduğumuz 4-6 yaş Kur’an Kurslarında ülkemizin geleceği olan yavrularımızı hem dini, hem ahlaki, hem de kültürel yönden yetiştiriyoruz. Genelde Antalya, özelde Kepez İlçe Müftülüğümüz bu bağlamda çeşitli rekorlara imza atmaktadır. Her geçen gün 4-6 yaş kurslarımıza yenileri katılmaktadır. Müftülük olarak bizler bu yavrularımızın her isteğini elimizden geldiği kadar yerine getirmeye çalışıyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı başta İl Müftü Yardımcımız aynı zamanda Kepez İlçe Müftü vekilimiz Mustafa ŞİMŞEK olmak üzere tüm ekibine teşekkür ederim” Dedi.