30.03.2018

Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın

Diyanet işleri Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Huriye MARTI Antalya resmi Kurum Amirlerinin eşleri ile birlikte bir tanışma toplantısı yaptı. Antalya Sunis otel Toplantı salonunda gerçekleşen programa Diyanet işleri Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Huriye MARTI, Antalya Valisi Münir KARALOĞLU’nun eşi Sevim KARALOĞLU, İl Müftü Yardımcımız Melek ALÇIN, Kur’an Kursu Öğreticileri ve Antalya’da bulunan resmi Kurum Amirlerinin eşleri katıldılar.

İl Müftü Yardımcımız Melek ALÇIN’ın açılış ve hoşgeldiniz konuşmalarının akabinde mikrofona gelen Diyanet işleri Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Huriye MARTI “Adalet ve Hakkaniyet Bağlamında Kadın” konulu sunumunu yaptı. Karşılıklı sohbet ortamında geçen program katılımcıların görüş ve önerilerinin alınmasıyla sona erdi.