15.03.2018

TRT Antalya Radyosunda Üç Aylar ve Regaib Kandilini Anlattık

Üç Ayların 19 Mart 2018 Pazartesi günü başlayacak olması ve Regaib Kandilinin de takip eden ilk perşembeyi cumaya bağlayan gece olan 22 Mart'ı 23 Mart'a bağlayan gece olması nedeniyle İl Müftü Yardımcımız Mevlüt TOPÇU TRT Antalya Radyosuna konuk olarak Üç Aylar ve Regaib Kandili konusunda TRT Antalya Radyosu dinleyicilerine bilgilendirme yaptı.

Bir saatlik program boyunca Üç aylar ve regaib Kandilinin faziletlerinden bahseden İl Müftü Yardımcımız Topçu, program sonunda tüm dinleyicilerin yaklaşmakta olan Üç Aylar ve Regaip kandillerini kutlayarak Peygamber Efendimizin şu hadis-i şerifi ile programı bitirdi: “Allah’ım! Recep ve Şaban aylarını hakkımızda mübarek eyle, bizi Ramazan ayına ulaştır!