15.01.2018

Kepez Müftümüzü Fransa'ya Uğurladık

Beş Merkez İlçe Müftümüzün katılımıyla haftalık olarak düzenlenen Merkez İlçe Müftüleri Toplantısı 15/01/2018 tarihinde Kepez İlçe Müftülüğüne bağlı Hacı Ali Uyaroğlu Erkek Yatılı Kur’an Kursunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, İl Müftümüz Osman ARTAN, İl Müftü Yardımcılarımız Mustafa AYDIN, Osman DEMİREL, Mustafa ŞİMŞEK, Melek ALÇIN ve beş Merkez İlçe Müftümüz katıldılar.

Toplantı sonunda Kepez İlçe Müftülüğünde 4 Yıl boyunca İlçe Müftülüğü görevini sürdüren ve Paris Din Hizmetleri Ateşesi olarak tayin olan Hüseyin Avni BÖGE’ye yapmış olduğu başarılı hizmetlerinden dolayı İl Müftümüz Osman ARTAN Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi ÖZGÖDEK tarafından plaket taktimi ve Veda programı yapıldı.

Eski Kepez İlçe Müftülüğümüz ve Paris Din Hizmetleri Ateşesi Hüseyin Avni BÖGE hocamıza Kepez İlçesinde yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz.